Aktualizace Windows 7.8 na Samsung Omnia W

15.3.2013

Recenze

Windows78
Dneska jsem se po dlouhé době dostal k dalšímu pokusu odemknout můj prachbídný Windows phone Samsung Omnia W. Hned při prvním hledání mi padl do oka odkaz na instalaci Windows phone verze 7.8, který do značné míry simuluje Windows 8. Tak jsem zapátral a zjistil jsem, že ač je aktualizace z 7.5 na 7.8 dostupná už od poloviny ledna, tak na mém šuntu je stále 7.5 Google mluví jasně. Je potřeba ruční aktualizace. K čemu ty telefony jsou? Když už i aktualizace se musí provádět ručně. A navíc ani ne skrz oficiální software Zune, který mi trpělivě sděloval, že můj telefon je aktualizovaný a žádné nové aktualizace nenachází.

Poslechl jsem tedy strýčka Googla a pustil se do ruční aktualizace se softwarem Seven-Eighter. Trochu jsem se bál, ale vše proběhlo v pohodě a já už mám aktualizováno. Postup je jednoduchý. Všechny odkazy a informace jsou v tomto videu. Když se toho budete držet, tak nic nepoděláte. Mě Zune neoznámil asi ani dvě předchozí aktualizace, takže se nejdříve nainstalovaly ty a pak teprve 7.8 Takže se neděste, že se instalační proces objevuje víckrát za sebou.

Nejnovější aktualizace pro Windows Phone 7.8 přístroje:  7.10.8858.136

Rozdíly oproti 7.5 nejsou velké a vešly by se na prsty jedné ruky. Jedná se hlavně o více možností ve velikosti dlaždic. Dále pak více barevných motivů a systém by měl být rychlejší. Jestli se to neprojeví na už tak bídné výdrži baterky, to se teprve uvidí.

,

Něco o autorovi článku

Jsem člověk, který má rád svojí rodinu, jídlo, dobré víno a dobré lidi. Píšu tento blog pro potěchu svojí a snad i těch pár čtenářů, kteří sem zavítají.

Podívejte se na vše, co napsal Sborez

4 Odpovědí k “Aktualizace Windows 7.8 na Samsung Omnia W”

  1. zkusmo Píše:

    Kolegové v práci aktualizovali pomocí Zune, ale nějak odpojovali síťový kabel – připojení k internetu. Najde to seznam aktualizací, takže pak jde aktualizovat.

    Souhlas?: Thumb up 0 Thumb down 0

    [Odpověď]

    Sborez Odpověď:

    JJ, máš recht, tohle mi přišlo jednodušší, než zkoušet jestli se trefím do toho správného momentu, který mám odpojit připojení. A na zahraničních webech je o této metodě vše OK.

    Souhlas?: Thumb up 0 Thumb down 0

    [Odpověď]

  2. Jiri Havel Píše:

    Diky za tip Bohusu, zkusim!

    Souhlas?: Thumb up 0 Thumb down 0

    [Odpověď]

  3. Vyzvánění Píše:

    Super. Dik za clanek \m/

    Souhlas?: Thumb up 0 Thumb down 0

    [Odpověď]

Máš na tohle názor? Vyjádři se.