Je tu ještě někdo?

Více jak dva roky jsem tady nevyblil nic moudrého. Ani jeden post byť s úplnou chujovinou. Nejspíš jsem se naprosto vymanil ze závislosti dávat vědět své názory všem, kteří, byť náhodou, zavítají na tento blog. Ono nazývat tuto stránku nyní blogem je fakt přehnané. Dříve ale blogem byl. A třeba zase bude.

Proč jsem přestal psát? Těžko říct. Už mne to nudilo, nebyl čas, nebyla témata? Ani prd přátelé. Zakrněl jsem a tak jako většina rádoby blogerů jsem se spokojil s vyjádřením svého názoru formou pár vět na Twitteru (kde je mu konec) a následně ještě potupnějším způsobem: sdílením názorů jiných lidí na facebooku. Fuj. Tomu je konec. Odteď se vracím k původní cestě a budu se snažit se zase rozepsat.

Nebude to jednoduché. Už teď po napsání dvou odstavců si říkám, že už je to nějaké dlouhé a přemýšlím nad koncem. A druhou otázkou je, jestli ještě vůbec existuje někdo, kdo si přečte deset odstavců názorů nějakého blogera. Snad jo. Uvidíme po čase. Dříve jsem si dával kvóty, plány. Kolik toho napíšu měsíčně. Kolik by tady mělo chodit lidí. Kolik komentářů se objeví pod článkem. Přátelé seru na to. Už jsem to překonal. Za ty roky jsem se posunul dál. Možná to nebude vidět ze začátku na stylizaci příspěvku, každopádně by to mělo být poznat z obsahu. Uvidíme. Někdy zkusím napsat příspěvek o tématu o kterém jsem psal na začátku.

Několik faktů: Vznik blogu: 5.4.2010, počet příspěvků: 162, počet komentářů: 845, PR: stále 2

Za ty dva roky se stalo spoustu věcí. Začnu tím co se nezměnilo: pracuji pořád pro jedničku na trhu Factoring České spořitelny, bydlím furt stejně, se stejnými lidmi krom jednoho přírůstku, pořád běhám a válčím se zády a pak válčím ještě se spoustou věcí a lidí (o tom ale zase někdy jindy). Pořád kalíme s Ajvngouem.

Co se změnilo:

1. Začal jsem běhání brát opravdu vážně a tak jsem se s neskonalou lehkostí přehoupl přes metu půlmaratonu a snad se podaří i meta nejvyšší.

2. Narodil se mi kluk. Po dvou holkách příjemné oživení a fakt si to užívám.

3. Zblbnul jsem se do hodinek. Určitě to vydá na samostatný článek. Jen v krátkosti: kdo nemá silnou vůli a má rád hodinky, nelezte na www.forum.chronomag.cz.

4. Trošku jsem vyzrál, zestárl, zešednul, zhubnul (docela dost, cca 15kg), zklidněl, vyhořel.

5. Svičnul :-) jsem na Mac. O tom taky někdy jindy.

6. Už moc nerozumím WordPressu. Docela jsem zakrněl a času je míň, takže pokud budete mít nějaký kvalifikovaný dotaz, tak se obraťte jinam. Občas udělám nějaký jednoduchý web, ale už je to takový to patlání a většinou zadara. Kdo by si za to bral prachy, i když i takových webů jsem pár viděl zaplacených a nebyly levný.

7. Mám se víc rád.

Na úvod to myslím stačí. Abych to moc nepřehnal.

A ještě:

Něco o autorovi článku

Jsem člověk, který má rád svojí rodinu, jídlo, dobré víno a dobré lidi. Píšu tento blog pro potěchu svojí a snad i těch pár čtenářů, kteří sem zavítají.

Podívejte se na vše, co napsal Sborez

Odebírej novinky

Pokud chceš vědět o novinkách, tak se přihlas k odběru.

2 Odpovědí k “Je tu ještě někdo?”

  1. Pepan Mencl Píše:

    Zajímavé zamyšlení nad blogováním. Díky za něj.

    Souhlas?: Thumb up 0 Thumb down 0

    [Odpověď]

  2. Ijacek.007 Píše:

    Ha Ivan :-) zdravím sem tam se občas kouknu na nějaký ten starý blog jestli se oběvujě něco nového a ejhle po delší době zase vidím článek. Super jsem rád že sis konečně našel chvíli a napsal pár řádku. Jinak gratuluji k synovi. Kouknu zase za nějaký čas zda si přidal další obsah. Měj se fajn a snad zase se naše cesty setkají. Zdraví Ijacek

    Souhlas?: Thumb up 0 Thumb down 0

    [Odpověď]

Máš na tohle názor? Vyjádři se.