Titulkomet.cz

11.8.2015

Web

titulkometO operaci jsem už psal. Následná rekonvalescense sebou nese obrovskou nudu na lůžku. Nesmět se posadit znamená neskutečný muka v podobě postávání nad půllitrem v hospodě, popocházení při čekání na cokoli, a o vykonávání různých lidských potřeb ani nemluvě.

Vrátím se zpátky k nudě. I když bych mohl konečně dodělat spoustu rozdělané práce a dokončit nějaké projekty o kterých už nikdo nedoufá, že by mohly být někdy dokončeny, pomoc kámošovi je pro mě vždy přednější :-) Ajvngou rozjel před nedávnem projekt, který už na webu je. Prostě překládá s pár nadšencema videa z Youtube a dává je s titulkama na web, který pro to vytvořil a nazval Titulkomet.cz. Na rovinu ani jedno z toho není originální, ale proč ne. Zase vím, že když se do něčeho zažere, tak ho to nepustí a nemá cenu mu to vymlouvat. A jak ho znám mohlo by to ještě časem nést ovoce být u takovéhoto projektu.

Po chvilce váhání a hledání vhodných programů na překlad a tvorbu titulků na Mac, jsem se do toho pustil a přeložil první videa. Postupně se na titulkometu budou objevovat, ale dnešním dnem se tam objevilo moje první. Lehkou korekturu (zkrácení, opisy vět) provedl Ajvngou, ale z 90% je to moje práce. Takže považuji za důležité se tady o tom zmínit.

Jedná se o video Dollar Beard Club. A zhlédnout ho můžete ZDE.

, , , ,

Něco o autorovi článku

Jsem člověk, který má rád svojí rodinu, jídlo, dobré víno a dobré lidi. Píšu tento blog pro potěchu svojí a snad i těch pár čtenářů, kteří sem zavítají.

Podívejte se na vše, co napsal Sborez

Odebírej novinky

Pokud chceš vědět o novinkách, tak se přihlas k odběru.

Ještě se nikdo neopovážil komentovat tento článek. Buď první.

Máš na tohle názor? Vyjádři se.