Pro někoho klasika, pro mě příjemné objevení – Plum Jam

Je to tak měsíc co jsem s partou kumpánů vyrazil na vandřík. Nejsme žádní myslitelé a vymýšlení nových tras nám moc nejde, takže jsme zvolili klasiku. Sraz ve Vranném nad Vltavou, pár piv, zakotvení v kempu Lávka ve Skochovicích. Dvě noci ku radosti místních přespání v altánku uprostřed kempu a v sobotu cesta do Davle přes super hospůdky pro nás s nezaměnitelnou atmosférou. Už to není moc o vandrování. Na rozdělání ohně už stejně nemáme vercajk. Něco se popije a vracím se vždycky s pochroumanou bránicí. Když tak o tom píšu, hned bych zase někam vyrazil :-) Prostě taková klasika. Myslím, že si tak nějak sedíme a i přes někdy v opilosti rozdílné názory si to užíváme. Paráda. Tohle ale není to co jsem chtěl říct. Ale vede to k původní myšlence.

11212169_10203846095025330_7625572066936328891_o

V sobotu se nám podařilo zúčastnit se mini festifalu pár folkových/country kapel právě v kempu ve Skochovicích a v rámci této oslavy výročí kapely Pražec zahráli dva super lidičkové. Říkali si PlumJam duo. A pak to přišlo, tak jak se mi nechtělo nějak trdlovat před pódiem, ono byl bych tam sám, tak najednou jsem vyskočil a prostě jsem musel. Posilněn kvantem piv a pár panáky jsem začal svým nezaměnitelným tanečním stylem nutit ostatní k tanci a nakonec se to povedlo. Duo hrálo bezvadně. Frontman kapely Plum Jam Petr Moravec si přivzal známou s houslemi a hráli svoje nejlepší fláky z nové desky „moji známí“. Nejsem moc jazzovej, ale tohle fakt můžu.

Myslím, že to co dělá tahle parta je úplně super a plánuji někdy vyrazit do Práglu a užít si je naživo. Pár věcí mají k přehrání na svym webu a něco mají i na Youtube.

Za mě pro ukázku nejlepší kousky:

Něco o autorovi článku

Jsem člověk, který má rád svojí rodinu, jídlo, dobré víno a dobré lidi. Píšu tento blog pro potěchu svojí a snad i těch pár čtenářů, kteří sem zavítají.

Podívejte se na vše, co napsal Sborez

Odebírej novinky

Pokud chceš vědět o novinkách, tak se přihlas k odběru.

Ještě se nikdo neopovážil komentovat tento článek. Buď první.

Máš na tohle názor? Vyjádři se.