Čeřínek fest 2011

18.7.2011

Hudba

Protože jsem lama a chtěl jsem aby na mě zbylo pivo, tak o týhle akci píšu až teď. Tedy v době, kdy už je za mnou a za vámi. A vy co jste tam nebyli jste mi neupíjeli pivo. Po dlouhé době jsem se dostal na fesťák a jsem rád, že jsem za nim nemusel jezdit 100km, ale pouze pět. A 4. ročník akce ČeřínekFest stál za to.

Mám pocit, že termín mi vždycky nevyhovoval a že se jednalo o září, nebo tak něco. Takže jsem rád, že Jurda z Divokýho Billa který to pořádá, termín přesunul a já se tam konečně dostal. Byla to vlastně už povinost. Kdy jindy se stane, že mi někdo přiveze Wohnout, UDG, Arakain, Plexis a Zvlášný škola až pod nos. Snad příští rok, zase.

Mám rád malý fesťáky bez přehnaných front u Tojtojek a výčepu. Léta jsem jezdil na Rej noci Svatojánské na Lipnici. Hlavně kvůli Hudbě Praha. Pamatuju, jak tam hráli Billové, Wohnouti a nikdo je neznal. JJ, takhle už jsem starej. Pak se to rozrostlo a už to ztratilo to kouzlo malého festivalu.

ČeřínekFest taky roste. Lidí tam bylo tři prdele. Ale jak říkám, mám to za barákem. Pořádně jsme to tam rozbalili, co vám budu povídat :-) Prostě pořádný rockeři. Pro mě byli jednoznačně nejlepší Wohnouti, který mám rád už dlouho, pak UDG, ale překvapili mě i Plexis, který jsem neznal. Hlavně jejich zpěvák, kterej byl dvojče Roda Stewarta. Ale úplně přesně. Jen ten styl muziky je trochu jiný. Pár videí jako ochutnávka toho o co jste přišli:

,

Něco o autorovi článku

Jsem člověk, který má rád svojí rodinu, jídlo, dobré víno a dobré lidi. Píšu tento blog pro potěchu svojí a snad i těch pár čtenářů, kteří sem zavítají.

Podívejte se na vše, co napsal Sborez

3 Odpovědí k “Čeřínek fest 2011”

  1. Ládín Píše:

    Jo uplynulé ročníky stály za starou belu. Pokud si dopře pamatuji i počasím. Možná to bylo i v listopadu, pamatuji si tam svetry :)
    Nebyl jsem tam, ale byl tam kamarád a nebyl tolik načenej.
    Hlavní stage se prý nedala poslouchat… Kapely prej nehraly zapáleně. Navíc prej nepřijeli krucipiskové?
    Na konec prý alespon stage 2 byla celkem dobrá… Zhodontil jako komerční shit.
    Tak nevím, ale asi nelituji že jsem tam nebyl.
    Plexis jsi neznal?

    Souhlas?: Thumb up 0 Thumb down 0

    [Odpověď]

    Sborez Odpověď:

    Plexis jsem neznal, hlavní stage byla nazvučená tak, že musel být člověk před podiem, aby to bylo super. Za zvukařem to byla fakt bída. Druhá stage byl hip-hop a podobný kraviny, zavítal jsem jen na Pio Squad a to byl vopruz hroznej, takže podle toho co se komu líbí. Já byl z hlavní stage nadšenej.

    Souhlas?: Thumb up 0 Thumb down 0

    [Odpověď]

    Ládín Odpověď:

    Ani že by byl fanda hipu ale spíš hledal atmosféru… A jako muzikant hodně řeší jak je hudba procítěná. Ale je jasné že každej dle svého gusta!

    Souhlas?: Thumb up 0 Thumb down 0

    [Odpověď]

Máš na tohle názor? Vyjádři se.