Věčný svit neposkvrněné mysli

17.7.2011

Film, Recenze

Jim Carrey nepatří mezi mé oblíbené herce. Zasměju se, celkem mě i bavily jeho komedie. Proč ne. Občas je potřeba jednoduchý humor. Do vážných rolí se podle mého  tento chlapík moc nehodí. Svým zjevem by měl degradovat každou snahu vytvořit dramatickou chvilku. No a zase špatně. Film Muž na Měsíci  jsem neviděl už jen ze samotné podstaty toho, že prostě Jima nechci vidět v srdceryvném příběhu. Neodolal jsem a po přečtení recenze na CSFD (mimochodem výborných 87%) jsem do toho šel. A nelituji.

Příběh podivínského Joela, který nepatří mezi klasické magory vás od začátku vtáhne. Skvělý herecký výkon Carreyho, Kate Winslet a Kirsten Dunst skvěle funguje pod taktovkou Michela Gondryho, který mistrně zpracoval scénář Charlieho Kaufmana (1x Oscar za scénář).

Pro mě zase jeden kousek, který bych mohl vidět znovu. A pro ilustraci pár ústřední melodie s pár prostřihy:

,

Něco o autorovi článku

Jsem člověk, který má rád svojí rodinu, jídlo, dobré víno a dobré lidi. Píšu tento blog pro potěchu svojí a snad i těch pár čtenářů, kteří sem zavítají.

Podívejte se na vše, co napsal Sborez

Odebírej novinky

Pokud chceš vědět o novinkách, tak se přihlas k odběru.

Jedna odpověď k “Věčný svit neposkvrněné mysli”

  1. Krabath Píše:

    Jim dokazuje, že je dobrý herec. Muž na měsíci jsem viděl a docela s emi líbil. Tento jsme neviděl, ale asi ho zkouknu. :)

    Souhlas?: Thumb up 0 Thumb down 0

    [Odpověď]

Máš na tohle názor? Vyjádři se.