Internetová rádia pro děti

18.6.2011

Hudba, Rodina

Dřív nebo později se k tomuto tématu dohrabe každý. Do nekonečna kupovat cd s dětskými písničkami a pohádkami to prostě nejde. Nehledě na to, že zrovna tyto tituly nepatří mezi ty, které by se daly koupit levně. A stahovat a pálit a stahovat a pálit taky nejde věčně. Bych nedělal nic jiného.

Díky internetu je tady ta úžasná možnost zabavit děcka spuštěním rádia. Prostě jen spustit a nechat je být. Celou hodinu, celý den, celý týden………. Prostě mít chvíli klid. Ti co jen kroutí hlavou k čemu jsem se to dostal, časem taky pochopí. A není nad to si připomenout staré dobré hity z pohádek…..Není nutno, Kačerov jak hurikán, Chip a Dale, Hlupáku najdu tě atd

Takže jsem na českém internetu zapátral a našel jsem pár možností. Není jich mnoho, páč si myslím, že to nepatří mezi artikly, které by přinesly zisk. Ale je fajn, že někdo na ty malý pacholky taky myslí. Takže tady jsou:

Rádio Domino

Rádio Pohádka

Rádio Pigy

Dle mého a mých dětí a také mojí drahé manželky je asi nejlepší Rádio Pigy. Tak vyzkoušejte a do komentářů klidně napište další tipy, nebo jen názory na mnou zmíněná rádia.

,

Něco o autorovi článku

Jsem člověk, který má rád svojí rodinu, jídlo, dobré víno a dobré lidi. Píšu tento blog pro potěchu svojí a snad i těch pár čtenářů, kteří sem zavítají.

Podívejte se na vše, co napsal Sborez

Jedna odpověď k “Internetová rádia pro děti”

  1. Veronika Píše:

    Ahojky. Sháním vhodné radio pro svého syna. Zatím mu jsou jen 3 měsíce,ale určitě bude chtít před spaním slyšet nějakou tu pohádku. Mohla bych požádat o frekvence dětských radií aby jsme mohli vybrat?
    Děkuji Veronika

    Souhlas?: Thumb up 0 Thumb down 0

    [Odpověď]

Máš na tohle názor? Vyjádři se.