Rémi Gaillard – fantom YouTube

2.11.2010

Web, Zajímavosti

Zdarec, tak tenhle chlápek už mě nějaký ten čas zaměstnává na YouTube. Sledování jeho nových videí mě fakt baví a myslím, že patří mezi ty lidi, kterým studna fantazie nikdy nevysychá. Jeho videa jsou lepší a lepší. První Rémiho videa se začala objevovat kolem roku 1999, takže na poli zábavy se jedná už skoro o veterána. Nedokážu spočítat kolik videí už udělal, ale některá mají naprosto profesionální podporu. Jestli jsou to jen jeho kamarádi, nebo najatí lidé nevím, každopádně v některých kouscích jich hraje docela dost. Dokázal se dostat na obrazovky televize přestrojený třeba za vítěze francouzského poháru ve fotbale, nebo házené. A dokonce i na vyhlášení Mister Universe v kulturistice.

Výhoda je, že jeho kousky není potřeba překládat. Pokaždé je po prvních vteřinách skeče jasné o co půjde. Na všechna videa je možné se podívat na kanále Youtube nebo přímo na jeho webu.

Tady je výběr toho nejlepšího 1999 -2009:

A tady videa, která mě pobavila nejvíce:

Vněkterých případech je to na hraně slušného chování a v některých dokonce na hraně zákona, to  ale Rémi neřeší. V cele se ocitl teprve dvakrát, což je podle něj v pohodě.  No uvidím kolikrát se s jeho videi ještě pobavím.

, , ,

Něco o autorovi článku

Jsem člověk, který má rád svojí rodinu, jídlo, dobré víno a dobré lidi. Píšu tento blog pro potěchu svojí a snad i těch pár čtenářů, kteří sem zavítají.

Podívejte se na vše, co napsal Sborez

5 Odpovědí k “Rémi Gaillard – fantom YouTube”

  1. Martin Píše:

    Podle mě je to regulérní umělec

    Souhlas?: Thumb up 0 Thumb down 0

    [Odpověď]

    Sborez Odpověď:

    Je to masážista.

    Souhlas?: Thumb up 0 Thumb down 0

    [Odpověď]

  2. rc4 Píše:

    těžkej námrd 😀

    Souhlas?: Thumb up 0 Thumb down 0

    [Odpověď]

    Sborez Odpověď:

    JJ, těžkej, těžkej námrd

    Souhlas?: Thumb up 0 Thumb down 0

    [Odpověď]

  3. Ajvngou Píše:

    jedničkář

    Souhlas?: Thumb up 0 Thumb down 0

    [Odpověď]

Máš na tohle názor? Vyjádři se.