Propojení blogů

27.9.2010

Web, Wordpress

Zdarec, tak jsem zase objevil Ameriku a zkouším rozjet prostřednictvím blogu takový projekt spřátelených blogů. Chtěl bych to postavit na podobném principu jako už o tom psal Lelkoun, tzn. tomu bloggerovi, který bude přidávat nejvíce komentářů k mým článkům, což bude hlídat plugin Top Commentators widget, bude zobrazen v levém horním rohu v panelu WP Skyscraper banner o velikosti 120×50, který bude odkazovat na jeho stránky. Je nastaven na měsíční frekvenci, takže vždy po měsíci se statistiky vynulují a jdeme do toho znovu.

Co tím sleduji? No jednak doufám, že podobný nápad má spousta jiných lidí, kteří blog rozjíždějí a kterým se na stránkách dveře netrhnou a jednak si rád přečtu a okomentuju obsah jiných kvalitních blogů o kterých zatím nemám ani páru. Ideální by samozřejmě bylo aby se vytvořila síť blogů, které na sebe navzájem odkazují a návštěvník by si mohl přečíst články na více místech než jen na jednom a následně hledat ve vyhledávačích něco jiného. A to že to funguje je jasná věc. Sám klikám vždy na jiných stránkách na lákavé odkazy, takže předpokládám, že se nevymykám průměru.

Tak už jen doufám, že žadatelů o umístění baneru bude hafo a zvedne se nám návštěvnost a v neposlední řadě i počet komentářů u článků. Baner si buď můžete dodat svůj, nebo jednoduchý vytvořím. Tak zdarec propojení blogů.

, , ,

Něco o autorovi článku

Jsem člověk, který má rád svojí rodinu, jídlo, dobré víno a dobré lidi. Píšu tento blog pro potěchu svojí a snad i těch pár čtenářů, kteří sem zavítají.

Podívejte se na vše, co napsal Sborez

7 Odpovědí k “Propojení blogů”

  1. Krabath Píše:

    Čabasínko, to není vůbec špatnej nápad. Nevím jak dlouho tento blog provozuješ, ale já na něj narazil až dnes, kdy jsem si přečetl tvůj koment na blogu Jirky Rosteckýho. Budu se snažit psát konstruktivní komentáře. Ne jenom ahoj dobrý článek, aby se tím zvedlo moje číslo v hodnocení.

    Souhlas?: Thumb up 0 Thumb down 0

    [Odpověď]

  2. Mr. Atsor Píše:

    Ahoj, je to velmi zajímavý nápad. Zaujal mě a možná jej sám podpořím. Propojování a spolupráce blogů je podle mého názoru velice příjemná změna, než jakési konkurenční jednání a podobně. Jsem zastáncem jakékoliv spolupráce mezi blogy, měním s nimi odkazy do panelu (rád i s tebou, chceš-li) a proto podobný nápad chválím.

    Navíc mám rád články, kde autor sepíše například seznam svých nejoblíbenějších blogů nebo článků. Vždy se dostanu k zajímavým informacím a objevím nové blogy. :)

    Souhlas?: Thumb up 0 Thumb down 0

    [Odpověď]

  3. Krabath Píše:

    A pokud by ti to nevadilo, dám odkaz na tvé stránky na stránky mé. :)

    Souhlas?: Thumb up 0 Thumb down 0

    [Odpověď]

  4. Sborez Píše:

    Samozřejmě nevadí, udělám to stejně. Děkuji.

    Souhlas?: Thumb up 0 Thumb down 0

    [Odpověď]

  5. Mr. Atsor Píše:

    Tvůj komentář@Sborez: Rovněž jsem přidal odkaz na:
    http://www.rostecky.cz/odkazy

    Souhlas?: Thumb up 0 Thumb down 0

    [Odpověď]

  6. Mr. Atsor Píše:

    Trošku ti blbne posílání komentářů, jak vidíš sám :(

    Souhlas?: Thumb up 0 Thumb down 0

    [Odpověď]

  7. Sborez Píše:

    @Mr. Atsor: Snad už by to mělo být v pohodě. Blblo to, když jsi dal „odpovědět“, mám tam na to plugin, takže nastavení, ale díky. Visel na schválení.

    Souhlas?: Thumb up 0 Thumb down 0

    [Odpověď]

Máš na tohle názor? Vyjádři se.