Apartmány u krále Šumavy

17.8.2010

Recenze, Rodina

Zdarec, tak se mi s těma dovolenejma nějak roztrhl pytel, dámy prominou :-) Jeseníky byly jen slabou ochutnávkou toho, jestli jsme schopní s tím naším malým prckem jet na dovolenou. Lucince bylo 8. deset měsíců a tak je to fakt malej brouk.

No ale zvládli jsme to. Jen jsem měl trochu strach. Po skvělé dovolené v Jeseníkách, kdy jsme skvěle bydleli a ještě líp jedli jsem jel na Šumavu s mírnými obavami abych nebyl zkamanej až moc. To že zklamanej budu bylo jasný. No, nechci nic říkat, ale zase se mi něco povedlo :-)

Ubytko na týden jsem opět dostal na starost já. Koneckonců už jsem se osvědčil a tak jsem hledal. Našel jsem Apartmány u Krále Šumavy. Hezký název na krásném místě – Borová Lada. V samém srdci Šumavy. Kousek od Kvildy, Modravy, Chalupské slatě. Prostě všechno nadosah.

Jeli jsme se švárou, s manželkama a s naším malým prckem a švárovic Adélkou cca 1 a půl ročku. Taky krásnej capart. Chtěli jsme toho hodně stihnout a taky jsme stihli. Všechny pro mě zásadní věci – Chalupská slať, Knížecí pláně, Vydra, Prášilské jezero, Restaurace Zámek Kněžice a spoustu kratších super výletů.

Zpátky k ubytování. Po prvním nadšení z prostorného bytu velikosti 1+1 s oddělenou sociálkou a sprchovým koutem, s vlastní krásnou kuchyňkou jsem se dmul pýchou. Jo, ubytování je to opravdu krásné na krásném místě. Jenže. No jasně, všechno má svý ALE, v tomhle případě tedy JENŽE. Velkým mínusem těchto apartmánů jsou podlahy. Tak odbytou práci jsem v životě neviděl. Je sice pravda, že ze sousedních apartmánů nešlo slyšet takřka nic, ale ze spodních to byl pravý opak. Takže pokud sem plánujete dovolenou s dětmi a bláhově si myslíte, že je v osm hodin uspíte, tak tato představa se Vám rozplyne ihned, když dole jen někdo nešetrně zavře dveře. Nebo nedej bože by se snad chtěli bavit. Prostě všude je něco. Nebudu se tady dlouze rozepisovat, tady jsou klady a mínusy:

Klady: nová budova, velké prostory, byt 1+1, samostatné sociálky a oddělené sprchy, přistýlka k dispozici, LCD televize, krásná a plně vybavená kuchyň

Zápory: Hluk ze spodních apartmánů, levné nekvalitní dveře bez tlumících proužků, špatný DVB-T signál, bez WIFI připojení

Na závěr pár foteček:

Tak pokud se rozhodnete pro Borovou Ladu, tak Apartmány u Krále Šumavy zvažte. Bez děcek super záležitost. S dětma jen pro silné nervy :-) Zdarec.

, ,

Něco o autorovi článku

Jsem člověk, který má rád svojí rodinu, jídlo, dobré víno a dobré lidi. Píšu tento blog pro potěchu svojí a snad i těch pár čtenářů, kteří sem zavítají.

Podívejte se na vše, co napsal Sborez

4 Odpovědí k “Apartmány u krále Šumavy”

  1. Ajvngou Píše:

    A co cena?

    Souhlas?: Thumb up 0 Thumb down 0

    [Odpověď]

  2. Sborez Píše:

    Jo, upa jsem zapomněl. V letním období – 355,- Kč/ osobu a noc. Díky.

    Souhlas?: Thumb up 0 Thumb down 0

    [Odpověď]

    Marek Odpověď:

    Opravdu tak nízká cena? V tom případě to zní báječně a to nejen kvůli té ceně, jelikož i místo je výborné. My jsme s manželkou koukali třeba tady na ubytování na Šumavě topsleva/pobyty/sumava a to i se slevou by některé pobyty nevyšly tak levno. No tak díky za super inspiraci.

    Souhlas?: Thumb up 0 Thumb down 0

    [Odpověď]

  3. Anna Píše:

    Borová Lada jsou fakt krásný místo. Pred několika lety jsem byla kousek odtamtud na táboře.

    Souhlas?: Thumb up 0 Thumb down 0

    [Odpověď]

Máš na tohle názor? Vyjádři se.