3 dlouhé dny bez PC

2.7.2010

Rodina, Web

Zdarec. Tak se s Vámi v neděli ráno moji milí přátelé rozloučím. Na nekonečně dlouhé a trýznivé 3 dny bez mého PC. Pravda, už jsem bez něj byl i déle. I pět  dní jsem bez něj vydržel, ale to jsem nebyl doma. Jak to zvládnu. Chodit kolem něj a ani jedinkrát ho nezapnout. Nezjistit jaký bude počasí, jak hrál Berdych a kdo postoupí do semifinále MS. Jasně, řeknete si, to je všechno v telce. Nemám rád nesvobodu v TV. Ať mi nikdo nepovídá, že je počítač horší než telka. Jedině na PC si můžete sestavit program jaký chcete. Ne se jen slepě dívat co se zrovna uráčí na Nově dát do zpráv. Sestavit si žebříček zájmů a klikat. Blog-Berdych-Ajvngou-Aukro-MS2010-Youtube-Počasí-Jiné blogy-Wareznet-Blog. Tohle v TV nejde.

A proč to dělám? Přeje si to manželka. K narozeninám. Stejně jednou skončím jako chlapec na obrázku. Tři dny to vydržím. Slíbil jsem to. Ani jedno slovo na klávesnici. Fakt jsem to slíbil. Tak se mějte hezky a myslete na mě. Neděle, pondělí, úterý. Bude to fuška, ale já to dám. Manželku miluju, takže není co řešit. Zdarec.

,

Něco o autorovi článku

Jsem člověk, který má rád svojí rodinu, jídlo, dobré víno a dobré lidi. Píšu tento blog pro potěchu svojí a snad i těch pár čtenářů, kteří sem zavítají.

Podívejte se na vše, co napsal Sborez

3 Odpovědí k “3 dlouhé dny bez PC”

  1. Martin Píše:

    Mučedníku :)

    Souhlas?: Thumb up 0 Thumb down 0

    [Odpověď]

  2. Ajvngou Píše:

    Už bys měl být zpátky… :)

    Souhlas?: Thumb up 0 Thumb down 0

    [Odpověď]

  3. Sborez Píše:

    Už jsem zpět :-)

    Souhlas?: Thumb up 0 Thumb down 0

    [Odpověď]

Máš na tohle názor? Vyjádři se.