Co nového v prohlížeči Rockmelt #2

16.4.2011

Recepty, Web

Všichni, kteří si už oblíbili nový sociální prohlížeč Rockmelt se nyní takřka při každém restartu setkají s novou vychytávkou, která napomáhá snadné orientaci na webu a komunikaci s přáteli. Musím říct, že já už jiný prohlížeč nepoužívám a jsem s ním spokojený. A to z důvodů, které obsahují mé předchozí články o Rockmeltu:

1, Nový sociální prohlížeč Rockmelt – první dojmy

2, Co nového v prohlížeči Rockmelt #1

Teď vám představím další novinky. A konkrétně jedna z nich mě úplně dostala, ale popořádku:

 

1, Nový vzhled aplikace Twitter

Celkem přehledná aplikace, která nově nabízí sledování odpovědí na vaše tweety, poslat přímou zprávu a vyhledávání ve tweetech

2, Aplikace View later. To je pro mě naprostá bomba, kolikrát jsem si nestihl přečíst článek a pak jsem si ho zapomněl dát do záložek a už se k němu nikdy nevrátil. To se mi s novou vychytávkou už nemůže stát.

 

3, Samozřejmě oprava nějakých chybiček, jako když jste si přes aplikaci Twitter pustili video a následně aplikaci zavřeli, tak zvuk běžel dál a nešlo to nijak ukončit. Otrava :-)

4, Nový defaultní vzhled prohlížeče s možností měnit skiny z Chrome.

Tak to je prozatím vše, o dalších změnách budete včas informováni, protože změnu prohlížeče neplánuji. Tenhle mě baví.

, , ,

Něco o autorovi článku

Jsem člověk, který má rád svojí rodinu, jídlo, dobré víno a dobré lidi. Píšu tento blog pro potěchu svojí a snad i těch pár čtenářů, kteří sem zavítají.

Podívejte se na vše, co napsal Sborez

2 Odpovědí k “Co nového v prohlížeči Rockmelt #2”

  1. SMO Píše:

    Pokud někdo retweetne něčí tweet, tak se zobrazuje nick a avatar uživatele, který ho prvotně vytvořil. To se mi nelibí. Chtěl bych, aby to bylo jak předtím, vidět nick a avatar uživatele, který tweet retweetnul.

    Souhlas?: Thumb up 0 Thumb down 0

    [Odpověď]

    Sborez Odpověď:

    JJ, to máš pravdu, je tam pak malými písmeny dopsaný nick tvého přítele. Je to zvláštní, taky se mi tam najednou zobrazovaly tweety někoho jiného. Máš recht, předtím to bylo trochu lepší.

    Souhlas?: Thumb up 0 Thumb down 0

    [Odpověď]

Máš na tohle názor? Vyjádři se.