Rhett & Link – kdo to je?

6.10.2010

Film, Web

Zdarec, už jsem to před časem slíbil a teprve teď jsem se k tomu dokopal. Jsou to kámoši od malička a jejich videa na Youtube už viděli miliony fanoušků. O kom je řeč? O dvojici Rhett McLaughlin a Link Neal. Neboli tedy Rhett&Link. Na český „youtube scéně“ nejsou moc známí a po vyhledání stránek o této dvojici s volbou „pouze česky“ vyjede doslova jen pár odkazů na různé debaty, takže jak jsem slíbil, tady je popis: o koho vlastně jde?

Podle informací z jejich stránky jde o dlouholeté kamarády, kteří spolu dělají  šaškárny už od mlada. V Americe jsou neuvěřitelně slavní a jejich nejznámější počin „Facebook Song“ vidělo na Youtube více než 6 300 000 lidí. Což je úctyhodný počet. A to je vlastně to, co je proslavilo a čím se velice dobře živí- krátká videa a songy, která pak umisťují právě na Youtube. Mimojiné natočili dva velice dobře hodnocené a ohodnocené filmy: One Man’s Trash a Looking for Ms. Locklear, měli vlastní show na internetových televizích. Natočili více než 200 videí a mají na svědomí 100 autorských songů. V poslední době patří mezi jejich úspěchy natáčení a produkování reklam pro Mc Donalds a Coca-Colu.

No, dost povídání a suché teorie. Myslím si, že když zadáte jména těchto chlapíků do vyhledávače na Youtube, tak Vám vyjede spousta skvělých videí, která by stála za přeložení. Třeba se toho někdo chytí a my jim budeme rozumět. Parta z Videačesky.cz na to asi nepříjde, tak spoléhám na tebe Ajvne.

Tady je pár, podle mě špičkových videí z jejich produkce:

Již zmíněný Facebook song

A moje zatím nejoblíbenější: trochu Matrix

Pokud si tuhle dvojici a jejich skeče tak oblíbíte jako já, tak je můžete podpořit na Facebooku.

Zkoušel jsem si od nich koupit nějaký triko, ale do ČR prostě nezasílají, škoda. Pokud by jste přece jenom o nějaké to triko stáli, tak zkuste třeba tyhle. Taky nejsou špatný :-)

Takže zdarec a pokud se Vám video „2 Guys 600 Pillows“ bude líbit tak jako mě, tak si to pusťte na Youtube, ať mi nezavaříte blog. Já ho viděl už asi desetkrát a pořád to obdivuju.

2 Guys 600 Pillows

, , ,

Něco o autorovi článku

Jsem člověk, který má rád svojí rodinu, jídlo, dobré víno a dobré lidi. Píšu tento blog pro potěchu svojí a snad i těch pár čtenářů, kteří sem zavítají.

Podívejte se na vše, co napsal Sborez

4 Odpovědí k “Rhett & Link – kdo to je?”

  1. MrPierc Píše:

    Ten song o facebook je dobrý ! Je to taková blbost žít facebookem…

    Souhlas?: Thumb up 0 Thumb down 0

    [Odpověď]

  2. Sborez Píše:

    Patří to k době :-) A je fajn, když si z toho někdo takhle hezky vystřelí :-) Díky za komentář.

    Souhlas?: Thumb up 0 Thumb down 0

    [Odpověď]

  3. Ajvngou Píše:

    možná něco dám.. ten rap je super,ale dloouuuhhheej…

    Souhlas?: Thumb up 0 Thumb down 0

    [Odpověď]

  4. Sborez Píše:

    @Ajvngou: Nějaká videa mají s titulkama, myslím, tak to by bylo jednodušší.

    Souhlas?: Thumb up 0 Thumb down 0

    [Odpověď]

Máš na tohle názor? Vyjádři se.