Rate Beer

7.4.2010

Zajímavosti

Zdarec. Jsem tu s dalším příspěvkem o věcech co mě baví. Pívečko pijem. Narazil jsem na zajímavý web, na kterém lze zjistit, jestli to pivko, který Vám nalejvaj ve Vaší hospůdce je dobrý nebo lacinej vodpad, což tak občas bejvá. Není špatný se na to podívat. Hodnocení zadávají samotní píči, potřeba dodat, že u většiny piv se jedná o pijany ze zahraničí, kteří co si budeme povídat mají trošku zkreslené představy o tom, jak má chutnat dobré pivo.

Na webu RateBeer je uvedeno 50 nejlepších českých piv dle hodnocení uživatelů. Těch hodnocení u každého piva je docela dost, takže vzorek nemalý. Jsem z Vysočiny, takže mě potěšil na 11. místě Bernard černá třináctka, i když já osobně mám favorita a tím je kvasnicová jedenáctka Ježek točená přímo z tanku v Pivovarské restauraci v Jihlavě. Každý to má trochu jinak, ale důležité je, že všichni podporujeme malé nezávislé pivovary které vznikají jak houby po dešti. Každopádně, abych se vrátil k ratebeer, je škoda že není, myslím teda, česká stránka, která by podobné hodnocení dělala a musíme si tyhle žebříčky nechat dělat v zahraničí. Pokud někdo o nějakém víte, tak mě opravte. Jediná stránka, kde to jakžtakž jde je beers.cz, ale ani tam nezaznamenali, že už takřka rok funguje nový pivovar v Chotěboři. Takž nic moc aktuální. Tak pivu zdar.

Něco o autorovi článku

Jsem člověk, který má rád svojí rodinu, jídlo, dobré víno a dobré lidi. Píšu tento blog pro potěchu svojí a snad i těch pár čtenářů, kteří sem zavítají.

Podívejte se na vše, co napsal Sborez

Odebírej novinky

Pokud chceš vědět o novinkách, tak se přihlas k odběru.

2 Odpovědí k “Rate Beer”

  1. rambojones Píše:

    Hey, something is wrong with your site in Opera, you should check into it.

    Souhlas?: Thumb up 0 Thumb down 0

    [Odpověď]

  2. Sborez Píše:

    @rambojones: That’s possible. I’ll check it. Thanks for your comment.

    Souhlas?: Thumb up 0 Thumb down 0

    [Odpověď]

Máš na tohle názor? Vyjádři se.