Mafie na Fejsbůůku

6.4.2010

Hry, Zajímavosti


Zdarec. Další můj příspěvek se bude týkat mojí zatím oblíbený „hry“ Mafie od Zyngy na FB. V záplavě těchto statických klikaček nejen na FB není úplně lehký se orientovat. Někdo pleje Farmville, někdo Poker, někdo zase Fishville. Je to mazec, jak nás dokáže dokola to samý pořád a pořád bavit. Nespočet lidí skončí s Mafií, jako že ho to nebaví a následně začne hrát Farmville s neuvěřitelným zaujetím a je schopnej u toho trávit tolik času jako u Mafie, aniž by si uvědomil, že jakmile dorazí do lvl 740, tak ho to přestane bavit, stajně jako už tisíc her předtím. Já takhle nedávno ulítl na Travianu. Dost mě to chytlo, ale trávit u toho noce a pak zjistit, že původně armáda, která na tebe byla vyslaná je vlastně jeden pěšák a je to fejk mě docela prudilo.

Tak jako spousta lidí se mě zmocnila vlna přihlašování na Fejsbůůk. Původně jsem si fakt myslel, že u toho budu sedět a spíkovat s kámošema o všedních věcech, ale od toho je hospoda. A bavit se s lidma, který jsem kdysi znal, ale oni už bydlí 200 kiláků daleko mě taky moc neoslovilo. Protože vo čem? Tak jsem zkusil hrát hru Mafie, musím říct, že mě to docela chytlo a během pár měsíců mám na svém kontě lvl 743 a 802 přátel v mojí mafijánský rodině. Nikoho z nich neznám osobně a popravdě ani nechci :-) Ale chytlo mě to. Ale jak už jsem uvedl, stejně jako už tisíc her předtím.

Nebudu sem psát nic o funkcích mafie nebo o tricích, kterými dosáhnout vyšší lvl (třeba Cheat Engine :-), no jen na vokraj). Jenom chci napsat to, že až Vás zase chytí nějaká hra natolik, že u toho budete chtít trávit víc času než třeba při fotbale, hokeji, floorbale, lezení na stěně, hraní na kytaru, milování se s manželkou (či s přítelkyní, pro obsah tohoto příspěvku je to jedno), vaření, uklízení (což by se dalo ospravedlnit) atd, uvědomte si, že stejně někdy dojdete, dřív nebo později, ale stejně dojdete, k lvl 743 a prostě s tím skončíte, protože zjistíte, že to vlastně postrádá smysl a logiku. Tak pa u nějaké jiné klikačky.

,

Něco o autorovi článku

Jsem člověk, který má rád svojí rodinu, jídlo, dobré víno a dobré lidi. Píšu tento blog pro potěchu svojí a snad i těch pár čtenářů, kteří sem zavítají.

Podívejte se na vše, co napsal Sborez

Ještě se nikdo neopovážil komentovat tento článek. Buď první.

Máš na tohle názor? Vyjádři se.