Sraz bloggerů – kuželky a pivo

9.4.2011

Chlastací akce

Oznamuji, že ve dnech 4.-7. srpna letošního roku se budu já, Ajvngou a Krabath nacházet na výsostné půdě krásného lázeňského města Karlovy Vary. V této souvislosti mě napadlo, zda by se pisálci blogů nechtěli sejít a pokecat u žejdlíku. Každému kdo přijede platím dvě pivka a Krabath zajistí výuku základních dovedností budoucího družstva reprezentantů ČR v kuželkách. Ještě jsem s ním teda nemluvil, ale předpokládám, že bude souhlasit.

Myslím, že lidé z Č. Budějovic, Plzně, Prahy atd. by si mohli udělat výlet a strávit s námi večer a noc s nejistým výsledkem. Rád bych vás všechny poznal. Ty Mr. Pírce, ársífór, z-k-u-s-m-o, popřípadě g-m, rostecký, lelkoun, íjáčky, apiny, silencery, vachiho, chomutovského blábolníka atd….

Myslím, že by se ta noc mohla stát nezapomenutelnou a některé bloggery by to mohlo podnítit, a to je zcela revoluční myšlenka, k napsání nového článku.

No třeba to vyšumí, ale třeba se toho někdo chytí a bude to třeba sdílet na Facebooku, Twitteru, Linkuj nebo kýho čerta kdoví kde. Do komentů vložte kdo by jel. Ajvne ty nepiš, s tebou počítám a Krabathe ty taky ne. :-)

Jedná se o noci 4.8, 5.8, 6.8

Místo: Karlovy Vary

Takže se ozvěte. A ne není odpověď.

,

Něco o autorovi článku

Jsem člověk, který má rád svojí rodinu, jídlo, dobré víno a dobré lidi. Píšu tento blog pro potěchu svojí a snad i těch pár čtenářů, kteří sem zavítají.

Podívejte se na vše, co napsal Sborez

5 Odpovědí k “Sraz bloggerů – kuželky a pivo”

  1. fremy Píše:

    Srpen je ještě daleko a léto zatím zahaleno parou tajemství. Ovšem jsem rád, že jsem dostal pozvání a rád poznám nové blogery. Těchto srazů si vážím a vím jak těžká je organizace. Takže přeji úspěšný večer a třeba se tam uvidíme.

    Souhlas?: Thumb up 0 Thumb down 0

    [Odpověď]

  2. Ládín Píše:

    Hey, možná bych zauvažoval o výletu. Ačkoliv ještě nevím jak to budu mít s dovolenou… Určitě bych se tam rád podíval, dlouho jsem v tamních končinách nebyl! Je nějaké bližší info jak s bydlením a tak? (nedělá mi problém spát v autě, potažmo pod širákem ale penzionkem nepohrdnu)
    Viděl bych to tak pátek tam, neděle dom.
    Když bych teda jel, tak by mi určitě nebylo proti srsti někoho po cestě naložit. A určitě bych cestu spojil s odlovem geokeší.
    Vzhledem k tomu že Ajva jsem neviděl drahně let a tebe ještě vůbec, mohla by se z toho vyklubat pěkná pijatyka!
    Nápad se mi líbí ale neber to za stoprocentní ano. (vím že tahle odpověď je ta nejhorší během organizace čehokoliv)
    Myslím že se zcela konkrétně zvládnem domluvit do prvního července.

    Souhlas?: Thumb up 0 Thumb down 0

    [Odpověď]

    Sborez Odpověď:

    Je to rodinný výlet. Ajvn a já s rodinami, ale máme slíbený večer pro „sebe“ v hospodě. Tak bych to směřoval takhle. Nebylo to zadarmo, holkám jsme za to museli slíbit koupel v bahně a horké kameny, ale myslím, že to za to bude stát. Nějak to vymysli.

    Souhlas?: Thumb up 0 Thumb down 0

    [Odpověď]

  3. MrPierc Píše:

    Škoda, že jsem objevil tento článek tak pozdě, ale v tu dobu budu v práci a pak hnedu jedu na Keltskou noc. Tak si to tam chlapi užijte a podejte o tom článek. Pánské osazenstvo půjde také na bahnitou koupel ?

    Souhlas?: Thumb up 0 Thumb down 0

    [Odpověď]

    Sborez Odpověď:

    Škoda, myslím, že u nás spíš připadá v úvahu koupel pivní

    Souhlas?: Thumb up 0 Thumb down 0

    [Odpověď]

Máš na tohle názor? Vyjádři se.