Kupte si mě na twiDAQ

7.2.2011

Recenze, Zajímavosti

Od doby co provozuju tenhle blog používám i Twitter. V něčem se mi zdá lepší než Facebook, ale v čem? ……….. Doposavad mi Twitter nenabízel vlastně žádnou zábavu. „Následování“ pár lidiček mi přineslo pár hezkých odkazů, ale jinak nic. To se teď změnilo. Teď jsem velký businessmann a můžu díky službě twiDAQ nakoupit akcie některého z mých přátel, nebo třeba akcie Billa Gatese či Dalai Lámy. Vypadá to docela hezky, je to takové hraní si na burzu. A absolutně zadarmiko. To se mi na tom líbí nejvíce. Klasika – jak to funguje.

1. Musíte mít účet na Twitteru – to je základ. Pak se přihlásit tady a čekat na to, až vás vyberou z fronty uchazečů.

2. Do startu dostanete 250 kreditů, za které jsem si já nakoupil akcie mě samotného a jakmile mi trochu stoupne…….cena, tak je prodám. Tím mi samozřejmě cena trochu klesne. Zákon burzy. Ovšem za utržený zisk můžu kupovat akcie někoho jiného. A ve vhodný okamžik zase prodat. Za vyplnění malého info dotazníku dostanete k dispozici 100$ a za ty můžete nakupovat dál.

Taková malá hra. Moje portfolio vypadá teď asi takhle:

Něco je ziskové, něco ztráta, ale to už tak prostě v tvrdém světě financí bývá. Pokud budu chtít uspět budu muset denně sledovat vývoj, kupovat, prodávat a doufat, že se stanu opěvovanou twiDAQ celebritou na Twitteru.

,

Něco o autorovi článku

Jsem člověk, který má rád svojí rodinu, jídlo, dobré víno a dobré lidi. Píšu tento blog pro potěchu svojí a snad i těch pár čtenářů, kteří sem zavítají.

Podívejte se na vše, co napsal Sborez

2 Odpovědí k “Kupte si mě na twiDAQ”

  1. Krabath Píše:

    Ahoj, možná bych to zkusil, ale si je to celý anglicky viď?

    Souhlas?: Thumb up 0 Thumb down 0

    [Odpověď]

    Sborez Odpověď:

    JJ, ale není to složitý.

    Souhlas?: Thumb up 0 Thumb down 0

    [Odpověď]

Máš na tohle názor? Vyjádři se.