Adoptujte Mozillu a získejte triko

10.9.2010

Web, Zajímavosti

Zdarec, tak co nechtěli by jste domů tohle zvířátko? Tak teď máte jedinečnou možnost. Za „pouhých“ 75 dolarů, které pošlete na podporu vývoje produktů od Mozilly. K určitě nejznámějším patří Mozilla Firefox na kterém šlapu i já. Ale projektů které mají rozjeté je samozřejmě nepoměrně více.

Mozilla Corporation je společnost, která je plně vlastněna Mozilla Foundation a která zajišťuje vývoj, distribuci a propagaci internetových aplikací jako webový prohlížeč Mozilla Firefox či e-mailový klient Mozilla Thunderbird. Na rozdíl od Mozilla Foundation se jedná o komerční společnost, která produkuje zisk. Nejedná se však o primární motivaci, protože veškerý příjem putuje zpět do projektů souvisejících s Mozillou.

Mozilla Corporation byla založena 3. srpna 2005. CEO společnosti je John Lilly a cílem společnosti je přinášet inovace do oblasti webu. Poskytované produkty jsou poskytovány zdarma včetně zdrojového kódu.

Ačkoliv společnost stále zastřešuje i poštovní klient Mozilla Thunderbird, dochází postupně k převodu jeho vývoje na nově vzniklou organizaci Mozilla Messaging, která je podobně jako Mozilla Corporation dceřinou organizací Mozilla Foundation.

Roční obrat firmy se pohybuje něco málo nad 75 000 000 dolarů. Což je dost a vy k této částce můžete přispět svými 75 dolary. Získáte za to super tričko, které nebude mít podle mě nikdo jiný v týhle zemičce. Já teda určitě ne, ale třeba se Vám to bude líbit. Jo a kde můžete adoptovat: přímo tady. Tak zdarec.

, ,

Něco o autorovi článku

Jsem člověk, který má rád svojí rodinu, jídlo, dobré víno a dobré lidi. Píšu tento blog pro potěchu svojí a snad i těch pár čtenářů, kteří sem zavítají.

Podívejte se na vše, co napsal Sborez

Ještě se nikdo neopovážil komentovat tento článek. Buď první.

Máš na tohle názor? Vyjádři se.