Máme doma Basseta, jupí jó!!!

15.6.2010

Rodina, Zajímavosti

Zdarec, tak bych se chtěl pochlubit. No nevím jestli je zrovna čím, ale mám doma Basseta. Narozen 26.8.2006 v Dobrušce, váhu a míry neznám. Jmenuje se Dufenbeaker. Ale slyší na jméno Dýf. Proč Dufenbeaker? Znalci TV seriálů už tuší. V tý době frčel v telce seriál o kanadskym poldovi, kterej hledá vraha svýho otce. Jmenoval se Směr jih a mě se to jméno líbilo. No pravda, v tom seriálu šlo o bílého vlka, byl hezkej, neslintal a nepochybně byl stejně inteligentní jako komisař Rex. Tak takhle bych svýho trhače nepopsal. No chytrej to von je, ale o inteligenci se moc mluvit nedá. Dostal jsem ho už jako štěně, chlupatá malá koule s vytřeštěnejma očima.

To netušíte jakej je problém vychovat tvrdohlavého Basseta. Věděl jsem že je takovej, ale zase jsem věděl, že bude suprovej k dětem a skvělej kámoš, kterej se sice vychovat nedá, ale zase na něj bude spoleh. No, je to pacholek, ale jak říkám. Obrovskej kámoš. Jarka to vidí jinak. Tuhle říkala že má stejný iniciály jako já. Tudíž BP, ale u něj to znamená blbej pes. Taky mě občas štve. Sere kam chce, hrabe na záhoncích, když není na vodítku, tak utíká, chodí mi po jahodách, ochcává angrešty, vyje, když hlásí rozhlas, ale jinak je hodnej :-)

No každýmu, kdo by si chtěl Basseta pořídit, tak doporučuji si o něm něco přečíst. Přesto, že je to skvělej kámoš, tak bych asi domů na zahradu pro příště volil nějaké jiné plemeno.


No není nádhernej? :-) Zdarec

,

Něco o autorovi článku

Jsem člověk, který má rád svojí rodinu, jídlo, dobré víno a dobré lidi. Píšu tento blog pro potěchu svojí a snad i těch pár čtenářů, kteří sem zavítají.

Podívejte se na vše, co napsal Sborez

2 Odpovědí k “Máme doma Basseta, jupí jó!!!”

  1. Terka ;) Píše:

    Ahojky, je krásnej ! :-) mám doma také basseta, už druhého, první mi zemřel 22.102009 .. nechali jsme ho uspat, bylo mu 12 let a byl pro mě jako taťka.. minulý rok na podzim jsme si přivezli Jacka, je ze stejné chovatelské stanice jako Dan :-) Jezdíme na výstavy a je strašně učenlivý 😉

    Souhlas?: Thumb up 0 Thumb down 0

    [Odpověď]

    Sborez Odpověď:

    JJ, Basset je fajn, jen to „učenlivý“ mi k tomu mému moc nejde :-)

    Souhlas?: Thumb up 0 Thumb down 0

    [Odpověď]

Máš na tohle názor? Vyjádři se.