SFC Double Dutch, skákací kočičky

3.5.2010

Hudba, Zajímavosti

Tak po předchozím příspěvku se mi podařilo najít na youtube tuhle partičku zajímavých skoček. Fakt se mi to líbí. Jednak ta rytmika a neuvěřitelná zručnost, načasování a soustředění. Nechápu, jak to tahle partička může zvládnout, ale když tě něco baví…….

Tahle partička vznikla v roce 2002, kdy začaly skákat a trénovat dovednosti. Vypracovaly se a dneska se na ně obrací celý svět, který chce v Jumprope něco dokázat. Asi to budou pěkně vostrý holky. Každopádně si svojí dovedností udělaly pěknou živnost a objíždí akce a večírky a předvádějí svoje umění. Jukněte na video. Stojí to za to.

Myslím že to máme za sebou všichni. Úplně všichni jsme přes ten kus provazu skákali. Někoho to hold nepustilo a po tom co i v Čechách začaly vznikat jump školy, tak se můžeme dočkat, že ty šílence budeme potkávat i na českých ulicích. Už se na to moc těším. A bylo by fajn, kdyby to byly pěkný holky. :-) Zdarec

, ,

Něco o autorovi článku

Jsem člověk, který má rád svojí rodinu, jídlo, dobré víno a dobré lidi. Píšu tento blog pro potěchu svojí a snad i těch pár čtenářů, kteří sem zavítají.

Podívejte se na vše, co napsal Sborez

Ještě se nikdo neopovážil komentovat tento článek. Buď první.

Máš na tohle názor? Vyjádři se.